Cégünk a következő “dobozos” szoftvereket kínálja jelenleg (egyedi szoftverfejlesztési igény esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot):


Teller számlázó, kereskedelmi rendszer
(v 4.00) 2015.09.03

Funkció lista a teljesség igénye nélkül:

 • Számla, szállítólevél, rendelés, árajánlat, munkalap kiállítása (alacsonyabb prioritású bizonylatok beilleszthetőek magasabb prioritású bizonylatba, pl. szállítólevél számlába)
 • Egyszerű felhasználói felület (felületek hasonlóak, így gyorsan megtanulható a kezelésük, az összes bizonylat kezelőfelülete hasonlóan néz ki, a program betanulását oktató videókkal segítjük)
 • Számlázási funkciók, jóváírás, stornó, számlák meglévő bizonylatok alapján stb.
 • Bizonylatonként korlátlan számú bizonylattömb létrehozható, mindegyik egyedi futó sorszámmal rendelkezik (bizonylattömbökhöz új regisztrációt is lehet igényelni, így egy programmal tudunk több cégnek számlázni – egy raktárkészletből)
 • Készlet kezelése (több raktár létrehozható, min, max készlet, raktáranként leltározási funkció)
 • Folyószámla vezetés, ki és bejövő utalásos számlák kiegyenlítésének vezetése
 • Vonalkód kezelése (soros vonalkód olvasók előnybe részesítve)
 • Bejövő és kimenő bizonylatokkal készlet mozgatása (szállítólevél, munkalap, számla)
 • Partner és terméktörzs használata (de nem kötelező jelleggel, olyan vevőnek is számlázhat, aki nincs benne, a partnertörzsében, illetve olyan egyedi terméket is számlázhat, ami nincs benne, a terméktörzsében)
 • Rengeteg kimutatás, pivot táblák, egyedi kimutatások készítése
 • Adatok exportálása xls, html, txt, rtf formátumokba
 • Egyedi bizonylatok (igény szerint logo, grafika elhelyezése a bizonylatokon, tetszőleges formátum)
 • Hálózatos és lokális működés (korlátlan számú számítógépen használhatja a programot egyszerre egy licenc megvásárlásával)

Bővebben…..
Rövid bemutató
Program leírás..
Videók a Teller használatáról…
Képernyőmentések,képernyőfotók…
Változás lista…

..

Telepax telefon adatgyűjtő, tarifáló program
(v 1.00)

Telepaxclient Nettó 14.000 Ft (- kedvezmények)
Telepax Nettó 22.000 Ft (amihez alapból egy Telepaxclient licensz tartozik)
Funkció lista a teljesség igénye nélkül:

Képes egy telephelyen egy telefonközpont adatait feldolgozni, vagy akár korlátlan számú telephely adatait egy központi telephelyen kezelni.
Több telefonközpont kimenetét képes gyűjteni adatbázisában, akár több telephelyen is. Beállítástól függően adott időközönként elküldi emailben a megadott postafiókra az adatokat tömörítve és titkosítva. A központ saját adatbázisába letölti ezeket az emaileket, majd feldolgozza a megadott tarifatáblázatok alapján.
A rendszer két programból áll:

Telepaxclient – az adatok átvételéért felelős. A kapott adatokat letárolja helyi adatbázisába. Beállítástól függően az adatokat adott időközönként elküldi emailben egy adott postafiókra.

Telepax – adatfeldolgozó. Képes a helyi adatbázisból adatokat feldolgozni. Valamint képes POP3, IMAP protokolok segítségével a Telepaxclient által küldött adatokat letölteni, és feldolgozni a helyi adatbázisába.

Kiknek ajánlom a programot:
Hoteleknek a vendégszobák hívásainak feldolgozására, megfelelő tarifatábla alapján a program kiszámolja a vendégek telefonálási költségét.
Kis, közepes és nagy cégeknek, vállalatoknak, akik akár egy, akár több telephellyel rendelkeznek. És szeretnék ellenőrzés alatt tartani a vállalati telefonhívásokat.
A szoftver működéséhez olyan telefonközontra van szükség, amely sorosporton keresztül képes a hívásadatokat szolgáltatni (pl. Panasonic TD,TDA, Alcatel OmniPC, Bosch PBX)

Telepax árképzés:
Egy telephely, egy telefonközpont esetén egy darab Telepax szoftverre van szükség (árat lásd fent)
Több telephely esetén, egy Telepax szoftver, és Telephelyek száma-1 Telepaxclient szoftverre van szüksége a cégnek.


Hasitasi házikassza program
(v 1.00)
Freeware,ingyenesen használható mindenki számára (korlátozások nélkül)

letöltés: Hasitasi házikassza (5136 letöltés)

Program tulajdonságai:
-Korlátlan deviza kezelése, devizánként pontosan egy pénztár használata
-Be és kiadási pénztárbizonylatok rögzítése (korlátlan számban), de időrendi megkötéssel
-Bizonylatokon ügyfél, költséghely, jogcím kezelése
-Pénztár zárások kezelése
-Időszaki pénztárjelentés, pénztáregyenleg
-Forgalomelemzés: éves és adott időszakra pénztárelemzés(ügyfél-havi, ügyfél-jogcím, ügyfél-költséghely, valamint ügyfél, költséghely és jogcím egymáshoz viszonyított elemzése pivot táblákon keresztül
-Megtakarítások elemzése visszamenőleg 12 hónapra ügyfél, jogcím és költséghely vonatkozásában (az aktuális havi forgalomhoz képesti eltérést vizsgálja)
-Forgalom elemzése visszamenőleg 12 hónapra ügyfél, jogcím és költséghelyre.

..


Vonalkoder
(v 1.00)


Vonalkód nyomtatása tetszőleges formában, formátumra (papír). Nyomtatási költségek havi és eddigi összes költség vezetése. A program rendelkezik egy termék-vonalkód törzzsel (könnyen importálható egyéb programokból, illetve a programban ez bővíthető). Több vonalkód formátum támogatott. A címkék formátuma személyre szabható (akár vonalkód nélkül is használható). Minden címkére 4 egyedi érték nyomtatható (ebből 2 a terméktől,2 pedig a nyomtatás előtt adható meg, pl. vonalkód, termék neve, beszállító, összetétel)
Támogatja APLI címkék és tekercses papír használatát is.

Demó program letöltése a letöltéseknél. Demó program csak a képernyőre tud nyomtatási előnézetet készíteni, illetve max. 4 termék felvitelét teszi lehetővé.

Érdeklődjön emailben….

Tanácsok itt.