Minden bizonylattömbben (v3.06-os verziótól) lehetőség van a nyomtatott formátum szerkesztésére. Ezzel lehetőség van a számla (szállító, rendelés, árajánlat –minden vevői bizonylat, kivéve munkalap) egyedivé alakítására.

Mik ezek a lehetőségek?
-Szövegek méretének, helyének módosítása.
-Új szövegek, képek elhelyezése
-Vízjel elhelyezése a nyomtatványon.
-Vonalak, alakzatok elhelyezése
-Számunkra nem szükséges szövegek elrejtése (visible)

Minden bizonylattömbben a nyomtatás gomb menüjében (rendszergazdai joggal) találunk egy „Formátum szerkesztése” menüpontot, itt tudjuk az aktuális tömb kimenetét szerkeszteni. (később bármikor visszaállhatunk a „gyári” beépített kimutatásra, Ugyanitt a nyomtatás gomb menüjében található menüpont segítségével).
Szerkesztés után a módosított kimutatás a program könyvtárában található „CUSTOMRIPORTS” könyvtárba kerül. Minden bizonylattömb külön állományba kerül. Ha több számítógépen is használjuk a programot és ezt a bizonylattömböt, akkor ezt a könyvtárat a szerkesztés után az összes ilyen számítógépre át kell másolnunk, a program könyvtárába.

Ha úgy érzi, hogy nem rendelkezik elég számítástechnikai ismerettel, hogy elkészítse a saját „számla formátumát”, akkor nyomtasson ki egy gyári bizonylatot, arra vázolja fel, hogy gondolja a saját formátumot. Küldje el nekünk, mi pedig ingyen elkészítjük és visszaküldjük az egyedi formátumot (akár többszörös egyeztetés után is).