Automatikus eladási árak módosítása megadott haszonkulcsok alapján. Bonyolult paraméter rendszer alapján előírhatja bevételezés után az eladási árak újraszámítását (min, max, fix árrés alapján)
-Termékcsoport törlés esetén termékek törlése,áthelyezése másik csoportba (ha egy termékcsoportot törlünk, akkor lehetőség választani, hogy az összes terméke is törlődjön, vagy kerüljön át egy másik csoportba)
-Hasonló nevű termékek törlése (terméktörzs Tömeges termék módosítás alatt,pl. az összes sör törlésére van lehetőség)
XLS import sablonok kezelése (azonos formátumú xls állományokból új adatok átvétele, meglévők módosítása – tipikusan árlisták feldolgozása
-Webáruház kapcsolat lehetősége (tetszőleges webáruház php,asp)
-Termékárlistában új termék létrehozása másolással (nem fontos a terméktörzsben új termék létrehozása..)
-Bevételezésnél ismeretlen termék felvétele terméktörzsbe, beszerzési árlistába (ha egy merőben új terméket viszünk fel, akkor egyből be tudjuk vinni a terméktörzsbe és beszerzési árlistába)
Egyedi formátumok készítése (számla,szállító,rendelés). Már a program felhasználójának is lehetősége van a nyomtatási nézet módosítására..

Következő frissítés hónap végére várható, amiben a házipénztár funkciói fognak gyarapodni!

A megvásárolt programhoz fő verziószámon belül ingyenesek a frissítések (pl 3.01 verzió megvásárlásával, a program tulajdonosa megkapja ingyen az összes frissítést a 4.00 verzióig, A program úgy van kialakítva, hogy a legtöbb törvényi módosításhoz nem kell programfrissítést telepítenie (pl. új ÁFA), a frissítések általában új program funkciók). A program vételárának 20%-ért vásárolható meg, a program frissítése a következő fő verzióhoz is.
Frissítést az összes számítógépre telepítenie kell, ahol a programot használja!!