Számlázó program és projekt kezelés? Miért jó ez? Az összes egybe tartozó bizonylatot egyben tudjuk kezelni (beszerzéseket, eladásokat, árajánlatokat, rendeléseket és egyéb dokumentumokat, pl. meghatalmazásokat stb.).
Előnyök:
1. egyben láthatjuk az összetartozó bizonylatokat, valamint az ebből származó információkat (pl. beszerzések összköltsége, eladások értéke stb.)
2. egyben láthatjuk a beszerzett és eladott termékek listáját, mennyit vettünk, mennyit adtunk el, mennyi maradt rajtunk, nyereségek
3. program egyből számítja a projekt nyereségét (beszerzések, eladások és ezek ÁFA-i alapján)

Projekt indításakor meg kell adnunk a projekt célját (néhány szóban, vagy akár több oldalas leírásban), ügyfelet(nem kötelező), határidőt(nem kötelező). Ezek után a projekthez a programban bármilyen bizonylat hozzárendelhető (egy bizonylat csak egy projektben lehet, valamint csak nyitott projektbe lehet bizonylatot berakni).
Projekt összefoglalását és egyenlegét bármikor megtekinthetjük.

Nyereség számítása = Bruttó értékesítés – Bruttó beszerzés – Fizetendő ÁFA

Majd a projekt végeztével le kell zárnunk a projektet, ekkor meg kell adnunk egy értékelést (tetszőleges méretű formázott szöveg), valamint értékelnünk kell, hogy eredményes, vagy eredménytelen volt a projektünk.

pl. Feladat: Egy intézménynek szállítanunk kell x db berendezést.
Beszerzéseket, Eladásokat, Árajánlatokat, Meghatalmazásokat stb. elkészítjük a megszokott módon, de hozzá rendeljük a projektünkhöz. Ezért bármikor áttekinthető a projekt pénzügyi és állománybeli állapota. Projekt lezárásakor rögtön képet kapunk a nyereségről, stb.

Tip: Megjegyzés sablont használva gyorsan kitölthetjük előre megadott sablonnal a projekt kezdéskor és lezáráskor megadandó szövegeket.
pl. Lezáráskor alkalmazhatunk olyan sablont, ahol előre le van írva, hogy milyen dokumentumokat kell átadni, záráskor csak azt kell beírnunk, hogy az egyes dokumentumok át lettek-e adva…

Teller kereskedelmi rendszer,
demo verzió és felhasználói kézikönyv (pdf) letöltése innen—>

Nézzen bele a Teller felhasználói kézikönyvébe itt—>